Solution Spray van HFL

Werkzaam bij Huidschimmel, Zwemmerseczeem & Mycose Nagels

Solution spray van HFL
De Solution spray kunt u gebruiken bij een schimmelnagel. Maar ook bij huidschimmels.
Om schimmels goed aan te pakken is geduld nodig. Schimmels moeten uit de nagel groeien en als je weet dat een nagel van begin tot eind er ongeveer een jaar over doet om te groeien is het logisch dat een schimmel die aan het begin van de nagel zit er dus bijna een jaar over doet om uit te groeien!

Verder moet je ook consequent zijn in de behandeling.
Als er een dag of twee niet behandeld is moet je er rekening mee houden dat je zo’n twee weken terug gaat in de behandeltijd. Het is dus uitermate belangrijk om elke dag de behandeling uit te voeren.
Met de solution spray is dit vrij makkelijk.

2x daags 1 spray over de voet is voldoende. Wel is belangrijk dat de meeste schimmels van de nagel zijn verwijderd door bijvoorbeeld een pedicure. Deze beschikt over de juiste frees en methode om dit snel te doen, regelmatig controleren hoort hier ook bij.

Werkende stof:

Soduim benzoate, een schimmeldodend anti bacterieel preparaat.

Limonene acid, welke het nagelbed verzacht en de zuurgraad van de huid op peil houd.

Panthenol, staat bekend als pro vitamine B5. Het gehydrateerd ben zorgt ervoor dat het nagelbed elastisch is waardoor het nagelbed beter kan groeien.

Melaleuca atemfoli
Ook wel bekend als tea tree oil. Omdat hiervan maar 1% in 50 ml gebruikt word is het veilig te gebruiken door mensen die hiervoor een allergie hebben. Juist doordat het zo’n laag percentage is kan dit geen allergische reactie opwekken.

Hierdoor is het een goede verzorgende spray voor de nagels en huid. De spray kan gebruikt worden over gelakte nagels en over gel sculpturen.