Roselan zalf van HFL

Helpt voor droge lippen, lipblaasjes, rode gevoelige huid,; kloofjes, & eeltplekken.

Roselan Zalf van HFL
Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.

Heeft u een droge , ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.

Als u veel last van eelt heeft is dit ook een goede verzorging. Door de ingrediënten in deze zalf blijft het eelt zachter en zal het minder last geven aan uw voeten.

Toepassing:
1. Breng 2 maal daags de roselan zalf aan op de huid.

Toepassing bij een droge gevoelige huid of bij kloofjes:
1. Breng Roselan balm aan in de ochtend.
2. Breng Dermoleen crème aan in de avond.
3. Was de huid eventueel met de Bodygel.

Werkende stof:
Petrolatum is een witte vaseline die compleet gezuiverd is. De producten van de apotheek en de dermatoloog zijn ook altijd compleet gezuiverd waardoor het een hoge farmaceutische kwaliteit heeft. Vaseline die NIET gezuiverd is mag nergens in gebruikt worden.

Salicylic acid zorgt ervoor dat de schilfers los laten van de huid en mede roodheid laat verdwijnen zodat de huid kalmeert. In verhouding zit er maar 2% van deze stof in de zalf waardoor het te weinig is om een reactie te kunnen veroorzaken. Hierdoor is dit product veilig voor diabetici om te gebruiken.

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
● Droge lippen
● Lipblaasjes
● Rode, gevoelige huid
● Kloofjes, eeltplekken.

Lanolin is klinisch gezuiverd schapenvet. Het bevat dus geen chemische stoffen. Het is uiteraard gezuiverd zodat er geen allergische reacties optreden. Het zorgt voor een zachte huid en heeft dezelfde werking als menselijk talg.