Dermoleen crème van HFL

Te gebruiken bij: Huidschilfers, Beschadigde Huid, Lichte droge huid & Psoriasis.

Dermoleen crème van HFL
Voor de dagelijkse verzorging en bescherming van niet alleen uw voeten maar voor alle droge plekken op uw huid heeft HFL deze crème ontwikkeld. De crème is werkzaam in de opperhuid waar het vocht inbrengt (hydrateerd) en dus verzorgend werkt. Deze crème is dus uitermate geschikt voor de droge huid en lichte kloven. Dermoleen trekt snel in de huid en laat de PH waarde intact!

Voor een zeer droge, gevoelige en ruwe huid kunt u de crème combineren met de Roselan zalf.

De werkzame stoffen zijn:
Ureum (Urea), deze stof helpt om de oppervlakkige dode huidcellen of schilfers te verwijderen. Maar 10% van de werkende stof zit hierin waardoor het te weinig is om discutabel te zijn en daardoor dus gewoon voor diabetici gebruikt mag worden. De stof doet een korrelige huid vervlakken en maakt ruwe huidzones gladder. Het hersteld de huidbarrière, dringt diep door in de huid en laat geen vette waas achter.

Phenoxyethanol is een anti bacteriële stof met een preventieve werking.

Toepassing bij een droge, gevoelig huid of bij kloofjes:

2 maal daags op de huid aanbrengen. Bij een zeer droge en gevoelige huid en kloven kunt u de crème in combinatie gebruiken met de Roselan zalf.
Meng 1/3 deel Roselan zalf met 2/3 Dermoleen crème en breng dit twee maal daags op de te behandelen plekken aan of,
s’morgens de Roselan zalf aanbrengen en s’avonds de Dermoleen crème aanbrengen.
En Dermoleen crème is uiteraard verkrijgbaar in mijn praktijk!

In de praktijk beëindig ik de basis behandeling altijd met de Dermoleen crème en mocht ik denken dat uw voeten net iets meer kunnen gebruiken meng ik dit met de Roselan.